Søren KloakVVS ApS

Med over 100 års erfaring i faget er vi tre kloakmestre hos Søren KloakVVS ApS, der arbejder med kloak, VVS og elarbejde. 

Vi har alle tre været selvstændige, inden vi valgte at slå os sammen i 2022. Her på siden kan du læse mere om os og vores kompetencer. 


 

Det laver vi

Hos Søren KloakVVS bestræber vi os på at levere et stykke pålideligt og ærligt håndværkerarbejde. Vi varetager i den forbindelse alle opgaver indenfor: 

  • Autoriseret el
  • VVS
  • Kloak

Vores spidskompetencer er fundament, haveanlæg og belægning, men vi laver alt fra nybyggeri, entrepriser og elinstallationer for private og erhverv. 


 

Kvalitet til en god pris 

Hos os går kvalitet og en god pris hånd i hånd. Vi leverer altid et professionelt stykke arbejde, vi kan være bekendt, og til en pris du kan betale. 

Inden vi går i gang med arbejdet forventningsafstemmer vi med dig, så dine behov bliver dækket godt ind. Vi bruger vores ekspertise til at udføre vores kunders ønsker og idéer på bedste vis. Glade kunder er de bedste kunder. 


 

Din kloakmester på Amager 

Skal vi hjælpe dig med montere dine nye solpaneler? Lægge betonfliser eller tilslutte dine nyindkøbte hvidevarer? Uanset hvad du måtte have brug for hjælp til, løfter vi opgaven.

Kontakt os via formularen her på siden - så giver vi et hurtigt uforpligtende tilbud på din opgave. 

 

 

Søreno KloakVVS ApS

2 anbefalinger

2 anbefalinger

Anbefal os her